Reklamne šibice – Proizvodnja i brendiranje

U širokom asortimanu usluga koje nudi Digital Media je i opcija proizvodnje reklamnih šibica za vaš biznis. Radimo sve, od proizvodnje, do dizajna, pokazujući maksimalan profesionalizam prema našim klijentima i kupcima.

U današnjoj eri digitalnog marketinga čini se da korišćenje reklamnih šibica nije više toliko popularno. Hajde da vidimo zašto bi ta pretpostavka bila potpuno pogrešna, koje su česte upotrebe reklamnih šibica i koje tipove reklamnih šibica nudimo.


Reklamne šibice – davna prošlost ili ne?

U današnje vreme, većina marketinških aktivnosti je fokusirana na implementaciju strategije digitalnog marketinga i privlačenje novih korisnika putem interneta.

Zbog toga, neke druge metode promocije se više ne koriste tako često kao pre, među kojima su i reklamne šibice, pomoću kojih se promoviše brend. Ali da li to znači da su te druge metode zastarele i da ih više nikada ne bi trebalo koristi u današnje moderno doba?

Ako konkretno govorimo o reklamnim šibicama, onda je odgovor ne, ne bi trebalo da prestanete da ih koristite, a evo i zašto.

  • Izazivaju nostalgiju – sam pogled na reklamne šibice će vas vratiti nazad u drugu polovinu dvadesetog veka, kada su bile najpopularnije i mogle biti viđene na svakom koraku.
  • Izgledaju elegantno – ilustrovane kutije za šibice, sa specifičnim dizajnom mogu da daju veoma elegantan izgled vašem brendu.
  • Stilizovane reklamne šibice su odličan promotivni materijal – iako su pomalo izašle iz mode, još uvek možete koristiti reklamne šibice kao promotivni materijal, na primer, davati ih kao poklon svojim klijentima.

Zbog svih ovih razloga, još uvek postoje kompanije koje koriste ove reklamne šibice kao jedan od načina za privljačenje novih kupaca.

Plišane Sobranie reklamne šibice

Tipovi reklamnih šibica

Postoje dva glavna tipa reklamnih šibica:

  • Promotivne šibice
  • Luksuzne šibice

Hajde da vidimo koja je razlika između njih i kada bi trebalo upotrebljavati svaku od njih.

1. Promotivne šibice

Promotivne šibice su jednostavnija verzija reklamnih šibica, koja može biti viđena skoro na svakom vašem koraku. To su jednostavne kutije šibica koje normalno izgledaju, i koje su potpuno ilustrovane, s ciljem da se prikaže određeni brend ili proizvod.

Jeftinije su za proizvodnju, što ih čini savršenom polaznom tačkom za one koji hoće da ih isprobaju i provere da li je ovaj tip marketinga koristan za njihov brend.

2. Luksuzne šibice

S druge strane imamo luksuzne šibice, koje su malo, takoreći, elegantnije. Obično su malo drugačije dizajnirane od regularnih reklamih šibica, kako bi bolje izgledale. Osim toga, kutija je uglavnom napravljena od visoko-kvalitetnih materijala i po specijalnom dizajnu, kao i u obliku koji vi izaberete.

Luksuzne šibice su sjajne za neke ekskluzivne sajmove, gde očekujete da upoznate veoma bitne klijente i potencijalne partnere.

Rendez Vouz reklamne šibice

Sheraton luksuzne plišane šibice

Zaključak

Ako ste zainteresovani za reklamne šibice, budite slobodni da nas kontaktirate.