Copywriting

Copywriting i usluge prevođenja

Najvažnija komponenta svakog sajta jeste njegov sadržaj. Ukoliko internet prezentacija ima dobar sadržaj, privućiće veći broj posetilaca, što je u neku ruku i logično. Kreiranje sadržaja u velikom broju slučajeva predstavlja problem vlasnicima sajtova. Usled nedostatka vremena, stručnosti ili ideje javlja se nedostatak kvalitetnog sadržaja koji bi privukao potencijalne klijente.

Pisanje tekstova za sajtove na više jezika

Naš stručni tim kreira unikatan sadržaj koji je koncipiran tako da doprinese i samoj optimizaciji sajta za pretraživače poput Google-a, Yahoo-a ili Bing-a. Pored pisanja tekstova na željenu tematiku, naš stručni tim bavi se i prevođenjem sadržaja, kao i kreiranjem sadržaja na stranom jeziku (engleski, nemački, ruski, španski).

Kvalitetni tekstovi su naša briga

Kvalitetan sadržaj (tekst, slike, video snimci) donosi brojne prednosti, od privlačenja veće posete, veće zainteresovanosti samih klijenata, pa sve do stvaranja autoriteta kod samih korisnika. Da bi došli do kvalitetnog sadržaja, dovoljno je da nas kontaktirate.

Naše usluge copywriting-a podrazumevaju:

  • Kvalitetan tekstualni i drugi sadržaj
  • Prilagođavanje sadržaja ključnim rečima
  • Jedinstvenost - unikatnost sadržaja

Google ne voli kopiran sadržaj i po običaju takvim stranicama snižava rejting prilikom pretrage. Naš tim bavi se pisanjem isključivo unikatnog sadržaja, koji može da bude sličan sa drugim izvorima, ali nikada isti. Upravo to može da bude izuzetno važno prilikom rangiranja u pretrazi.

Za sve informacije o cenama i drugim pitanjima slobodno nas kontaktirajte.