copywriting

pisanje tekstova usluga

Copywriting i usluge prevođenja

Najvažnija komponenta svakog sajta jeste njegov sadržaj. Ukoliko internet prezentacija ima dobar sadržaj, privućiće veći broj posetilaca, što je u neku ruku i logično.

Kreiranje sadržaja u velikom broju slučajeva predstavlja problem vlasnicima sajtova. Usled nedostatka vremena, stručnosti ili ideje javlja se nedostatak kvalitetnog sadržaja koji bi privukao potencijalne klijente.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

Usluge pisanja sadržaja

Vi znate svoj posao. Mi znamo kako da vam pomognemo da ispričate svoju priču.

Digital Media nudi širok spektar copywriting usluga za vaše poslovanje. Od pisanja sadržaja za web sajt do kolaterala, belih papira do postova na društvenim medijima, video sadržaja do usluga blogovanja, možemo isporučiti sadržaj koji se konvertuje.

Verovatno ste čuli da je sadržaj najbitnija stvar na sajtu, zar ne? Pa, želeli bismo da sugerišemo da je sjajan sadržaj zapravo osnova za sve ostalo, jer loš copywriting može upropastiti i najlepše dizajnirane sajtove. Digital Media je tu da isporuči sjajan sadržaj svojim klijentima.

Profesionalni copywriting osigurava vašim klijentima da pronađu informacije o vašoj kompaniji koje će ih uveriti da posluju sa kompanijom od poverenja. Naši pisci sadržaja rade ruku pod ruku sa našim veb dizajnerima, grafičkim dizajnerima, SEO stručnjacima i ostatkom tima kako bi kreirali sadržaj koji predstavlja vaš brend, bilo da je to online ili ištampano.

Strateške poruke i pričanje priče (storytelling)

Pristup Digital Media-e uslugama pisanja sadržaja je jednostavan: šta vam je potrebno da vaš sadržaj učini za vas?

Radimo sa našim klijentima kako bismo identifikovali njihove ciljeve, a zatim razvili strategiju za postizanje tih ciljeva pre nego što počnemo sa kreiranjem poruke. Kroz strateške poruke i storytelling, mi stvaramo kopiju koja privlači i okupira vašeg idealnog kupca, stvara snažnu vezu sa brendom i daje vam još više prednosti.

Kako postajemo stručnjaci za vaše poslovanje, možemo jasno razumeti vašu publiku, poruku, ton i nameru vašeg copywriting-a, tako da reči mogu da odrade posao za vas.

Povećajte organski SEO

Znamo da se računa svaka reč. Dobro izrađen sadržaj, koristeći prave ključne reči, pomaže u povećanju organskog saobraćaja i daje vam bolje šanse da pronađete svoje klijente.

Naročito kada je reč o SEO blog člancima, copywriting mora biti prijateljski nastrojen prema publici i pogodan za pretraživače. Privlačan sadržaj je ključ za primećivanje u moru drugih preduzeća i veb sajtova.

Uzmite profesionalne usluge pisanja tekstova

Većina malih i srednjih preduzeća jednostavno nema osoblje niti vreme da se posveti copywriting-u. Oni su uglavnom zaokupljeni svojim svakodnevnim poslovima. Sa našim timom ćete imati pristup grupi posvećenih, kreativnih umova koji nude sve, od usluga pisanja za štampu do pisanja sadržaja za web sajtove.

Angažovanje profesionalnih usluga pisanja putem agencije za digitalni marketing je odličan potez bez obzira da li pokrećete posao ili ste spremni za rast.

Pisanje tekstova za sajtove na više jezika

Naš stručni tim kreira unikatan sadržaj koji je koncipiran tako da doprinese i samoj optimizaciji sajta za pretraživače poput Google-a, Yahoo-a ili Bing-a.

Pored pisanja tekstova na željenu tematiku, naš stručni tim bavi se i prevođenjem sadržaja, kao i kreiranjem sadržaja na stranom jeziku (engleski, nemački, ruski, španski).

Kvalitetni tekstovi su naša briga

Kvalitetan sadržaj (tekst, slike, video snimci) donosi brojne prednosti, od privlačenja veće posete, veće zainteresovanosti samih klijenata, pa sve do stvaranja autoriteta kod samih korisnika. Da bi došli do kvalitetnog sadržaja, dovoljno je da nas kontaktirate.

Naše usluge copywriting-a podrazumevaju:

 • Kvalitetan tekstualni i drugi sadržaj
 • Prilagođavanje sadržaja ključnim rečima (SEO copywriting)
 • Jedinstvenost – unikatnost sadržaja
 • Pisanje tekstova za online prodavnice
 • Pisanje tekstova za web sajtove
 • Postovi na društvenim medijima
 • E-mejl marketing
 • Saopštenja za javnost
 • Sadržaj bloga
 • Članci
 • Interne komunikacije
 • Bilteni
 • E-knjige

Google ne voli kopiran sadržaj i po običaju takvim stranicama snižava rejting prilikom pretrage. Naš tim bavi se pisanjem isključivo unikatnog sadržaja, koji može da bude sličan sa drugim izvorima, ali nikada isti. Upravo to može da bude izuzetno važno prilikom rangiranja u pretrazi.

Jasna, sažeta poruka je temelj dobre marketinške kampanje. Kupci istražuju vaše proizvode i usluge jer žele da vide vredne informacije pre nego što donesu odluku o kupovini. Ne šaljite svojoj publici izmešane poruke sa konfliktnim stilovima pisanja na vašem web sajtu, brošurama, blogovima i društvenim medijima.

Doprinos sjajnog copywriting-a

Temeljan marketinški copywriting je važniji nego ikada. Uzimamo u obzir iskustvo vaših klijenata, tako da nikada nećete dobiti kopiju koja je blaga ili pretrpana ključnim rečima. Mi smo tu da vam ponudimo ekspertizu pisaca sadržaja web sajta koji znaju kako da dopru do ljudi koji vas dobijaju u rezultatima pretrage.

Copywriter-i mogu preuzeti različite projekte i iskoristiti drugačiju publiku za svaki od njih. Copywriting u reklamiranju se veoma razlikuje od pisanja saopštenja za javnost ili čak društvenih medija, ali stručni pisci mogu sve to uraditi i osigurati da vaša poruka uvek bude jasna i ubedljiva.

Vešti copywriter-i su fleksibilni profesionalci koji se mogu prilagoditi bilo kojoj industriji ili temi s privlačnim naslovima, porukama o brendu i jasnim pozivima na akciju za čitaoce. Pisci tekstova se lako mogu prilagoditi novim zahtevima sadržaja i obaviti sve na vreme jer shvataju zahteve i publiku svojih klijenata, i vole pisati za njih.

Copywriting veb sajta

Copywriting za veb treba da bude primamljiv za posetioce vašeg sajta i da i dalje privlači pretraživače, jer samo SEO pisanje neće prodati vaš proizvod ili uslugu. To je sjajan način da pomognete Google-u da pronađe vaš web sajt, ali potencijalnim klijentima koji otkrivaju vaš sajt, potreban je razlog da na njemu ostanu. Dobar sadržaj im pruža baš to. Mi razvijamo dobro napisane, korisne sadržaje koji grade poverenje u vaš brend, uspostavljaju vaš kredibilitet i pružaju korisne informacije ciljanoj publici.

Prožimanjem istraženih i odabranih ključnih reči kroz poruku vašeg sajta možemo poboljšati vaše pozicioniranje u glavnim pretraživačima. Dobro napisana kopija ne samo da će pozitivno uticti na vaše rangiranje, već će i poboljšati iskustvo potrošača sa vašim brendom.

Da li je sadržaj vašeg sajta koristan, struktuiran i jednostavan za navigaciju? Mi se možemo postarati da bude. Da li vaš sadržaj na društvenim medijima privlači pažnju posetioca? Trebalo bi da privuče vašu publiku tako što će ponuditi zanimljive priče, rešenja problema, novu ideju ili demonstracioni video. Kao jedna od najboljih marketinških agencija za društvene medije, Digital Media zna kako da koristi copywriting i podigne vaše poslovanje na viši nivo.

Copywriting usluge za B2B i B2C

Nudimo usluge copywriting-a za B2B i B2C klijente u različitim industrijama. Bez obzira da li nudite proizvode ili usluge, ili jedno i drugo, naši klijenti imaju jednu zajedničku stvar: traže profesionalne usluge copywriting-a koje mogu pružiti širu sliku strategije, zainteresovati publiku, i pružiti znanje o tome kako povećati konverziju.

Kako možemo pomoći da se vaše reči ističu na stranici i da se vaše poslovanje istakne? Kontaktirajte nas i razgovaraćemo o tome šta možemo da učinimo za vas!

Marketing sadržaja (content marketing)

Marketing bez sadržaja bi bio poput šume bez drveća: to jednostavno nema smisla. Kroz efikasan marketing sadržaja možete zadovoljiti očekivanja vaše publike bilo da oni posećuju vaš sajt, otvaraju e-poštu ili klikaju na vaše video zapise. Ali ponekad može biti teško ispričati svoju priču – pogotovo ako niste još uvek sigurni šta je vaša poruka. To je u redu, Digital Media vam može pomoći. Mi poznajemo digitalni marketing sadržaja.

Kako vam možemo pomoći da se istaknete?

Digital Media je firma za kompletan marketing sadržaja koja se fokusira na razvoj i izgradnju vidljivosti vašeg poslovanja kroz razne usluge marketing sadržaja.

Content marketing (marketing sadržaja) je pričanje vaše primamljive priče vašoj publici na način da ih to od gledaoca ili posetioca pretvori u kupca. To je takođe i fokusirana, dugoročna strategija osmišljena tako da izgradi snažan odnos sa vašom ciljanom publikom pružajući im relevantan i koristan sadržaj koji se dosledno isporučuje. To su i alati koje koristmo: web sajtovi, postovi na društvenim medijima, blogovi, SEO, materijali za javnost i e-mejlovi. Marketing sadržaja je srce vaših promotivnih napora dizajniran da se ne fokusira na bilo koju publiku nego na pravu publiku.

Prednosti marketinga sadržaja su neosporne. Uz pravilnu izvedbu, gradite sveobuhvatan i ciljan pristup koji gradi poverenje kod vaše publike. Oni znaju da ste vi njihov izbor za vašu oblast stručnosti. Imajući to na umu, mi počinjemo sa upoznavanjem vašeg poslovanja pre postavljanja ciljeva koji će, nakon implementacije, dovesti do veće vidljivosti vašeg poslovanja.

Zašto Digital Media?

Zato što smo mi vodeća agencija za marketing sadržaja. Mi shvatamo da je sadržaj ključ za proširenje vaše poruke. Znamo da marketing sadržaja ima mnogo aspekata i shvatamo kako se svaki komad uklapa. Naš tim stručnjaka radi zajedno na izradi, razvoju i implementaciji sveobuhvatne strategije marketing sadržaja za vaše poslovanje.

Za sve informacije o cenama i drugim pitanjima slobodno nas kontaktirajte.