android aplikacije

izrada aplikacija za mobilne telefone

Izrada android aplikacija

Broj korisnika koji pristupaju internetu putem mobilnih telefona u velikom je porastu poslednjih godina. 

Izrada android aplikacija u tom dobija na još većem značaju, jer omogućaja još bolju interakciju sa klijentom, kvalitetnije prezentacije proizvoda ili usluga, 100% je prilagođena mobilnim telefonima i može se koristiti čak i ako nemate pristup internetu.

Godina iskustva
0
Uspešnih projekata
0

Zašto android aplikacija?

Android je operativni sistem koji koristi veliki broj pametnih telefona i stekao je veliku popularnost upravo zbog mogućnosti koje pruža svojim korisnicima. Mobilni telefon je odavno prevazišao ulogu uređaja koji služi samo za komunikaciju.

Pametni telefoni danas su mnogima izvor zabave i informacija, stoga je kompanijama u ogromnom interesu da se što bolje brendiraju u tom segmentu i izgrade čvrstu vezu sa publikom. Android aplikacija donosi upravo to.

Pogledajte još: Izrada iOS aplikacija

Dizajn android aplikacija

Andorid aplikacije koje nastaju u našoj “kuhinji” su:

  • Jednostavne za korišćenje. Upravljanje aplikacijom je vrlo jednostavno. Bitan sadržaj je istaknut dok se ostalom sadržaju pristupa kroz navigaciju (meni).
  • Interaktivne. Omogućavaju korisniku “akciju”, odnosno podešavanja po svojim potrebama, kontakt ili upit za neki proizvod ili uslugu i sl.
  • Responsive. Prilagođene svim veličinama ekrana na mobilnim telefonima.
  • Google frendly. Pri izradi aplikacije koriste se alati preporučeni od Google-a.
  • Testirane. Sve aplikacije prolaze kroz seriju testova pre samog puštanja u rad, kako bi se uklonile sve potencijalne greške prilikom rada.

Aplikacija po vašoj želji

Prilikom izrade aplikacije vodimo se vašim zahtevima i trudimo se da napravimo android aplikaciju po vašoj želji, u skladu sa tehničkim i funkcionalnim mogućnostima.

Ukoliko nemate jasnu viziju kako bi trebalo da izgleda vaša aplikacija, u zajedničkom razgovoru kreiraćemo specifikaciju po kojoj će ona biti realizovana.

U sklopu specifikacije biće jasno definisan dizajn, odnosno sam izgled aplikacije, vrsta i količina sadržaja, način prikazivanja sadržaja, veza sa društvenim mrežama, način komunikacije sa korisnicima i druge bitne stavke. Tokom realizacije projekta bićete upoznati sa dinamikom izrade i svim fazama realizacije, kako bismo, ukoliko je potrebno, dodatno uneli određene izmene ili prepravke. Nakon završetka aplikacije, slede testiranja kako bismo otklonili i najmanje greške u radu, a zatim i puštanje u rad.

Za više informacija u vezi same izrade android aplikacije i cene izrade, slobodno nas kontaktirajte.
Kroz android aplikaciju do jakog brenda!