grafički dizajn

Grafički dizajn
sa kompletnom uslugom

Želite da izgradite unikatan i moderan brend, koji će biti lako prepoznatljiv? Potrebna vam je izrada logoa, kvalitetnih fotografija, flajera, reklamnih panela? Nudimo vam grafički dizajn najvišeg kvaliteta!

Mi pretvaramo vašu viziju u stvarnost. Rešenja koja nudimo do detalja su planirama od strane celokupnog tima i pritom vodimo računa o najsitnijim detaljima. Potpuno smo personalizovali pristup svakom našem klijentu, kako bi što detaljnije saslušali njihove želje. Grafički dizajner koji radi na vašem projektu, dostupan vam je tokom celog procesa, kako bi do detalja ispunio vaše zahteve.

Privlače nas projekti koji su izazov za našu kreativnost i teraju nas da razmišljamo izvan ustaljenih okvira i zato nas smatraju za jednu od najboljih kompanija za grafički dizajn.

Godina iskustva
0
Uspešnih projekata
0

Usluge grafičkog dizajna

Mi volimo grafički dizajn!

Tamo je konkurentan svet, a stvaranje dobrog prvog utiska je od ključng značaja za komunikaciju o vašim ciljevima i uspostavljanje odnosa sa potencijalnim klijentima. Zato je razvijanje profesionalnog imidža i atraktivnih materijala bitan deo efikasne marketinške strategije. Naš dizajnerski tim sarađuje kako bi vašoj kompaniji pružio prepoznatljiv brend koji vas stavlja ispred konkurencije. Od logoa do štampanja i pakovanja, mi pružamo inspirativan, efikasan, inteligentan rad za vaš brend.

Dizajn logoa

Od Nike-ovog svuša (swoosh) do Apple-ove jabuke, logo je prvi vizuelni utisak za vaš brend. Mi smo usavršli proces izgradnje nezaboravnih logoa i brendiranja. Profesionalni i prilagođeni dizajn logoa, napravljen za male i rastuće firme! Dizajniramo prilagođene logoe koji vam pomažu da budete prepoznatljivi.

Dizajniramo logoe za male i rastuće firme i velike korporacije. Naši logoi su uvek jedinstveni i očaravajući. Na kraju krajeva, ako ne možete očarati svoju publiku, u čemu je svrha?

Profesionalni i prilagođeni logoi

Započinjete sopstveni posao? Menjate korporativnu sliku vašeg poslovanja? Oba poduhvata zahtevaju novi izgled, što počinje vašim logom. Vaš logo treba da prikaže identitet vašeg brenda, a mi smo profesionalci koji to mogu obuhvatiti kroz grafički dizajn.

Digital Media je već duže vreme sinonim za kreativni dizajn logoa za najbolje brendove u Novom Sadu. Poznati smo po tome što pomažemo brendovima, kako velikim tako i malim, da dobiju novi početak kroz besprekoran dizajn. 

Svako može da dizajnira logo, ali ono što nas čini drugačijima je naša posvećenost savršenstvu. Težimo savršenstvu u svakom aspektu vašeg dizajna, bilo da se radi o hvatanju duha vašeg brenda, ostavljanju trajnog uticaja na vašu publiku ili jednostavno kreiranju lepog, profesionalnog logoa.

Dizajn infografike

Visokokvalitetna infografika ima 30 puta veću verovatnoću da bude pročitana u odnosu na tekst, tako da naši dizajneri shvataju kako da prenesu ideje i podatke na vizuelno najatraktivniji način.

Print dizajn

Mi ćemo se pobrinuti da vaše print karakteristike – od brošura do pozivnica i stalka sa karticama – prenesu vašu poruku i ubede vaše klijente da se vrate.

Dizajn oglasa

Bilo da je reč o časopisu, sajmu ili bilbordu, kreativni dizajn igra ključnu ulogu u vašoj strategiji oglašavanja, a mi možemo kreirati oglase koji govore umesto vas.

Dizajn vizit karti

Ne potcenjujte važnost vizit karti kada gradite svoj korporativni identitet. Mala kartica govori velike stvari. Mnogo je bitno kakav utisak ostavljate, vizit karta može da doprinese tome.

Dizajn prezentacije

Bez obzira na to da li spremate veliki teren za prihvatanje novog klijenta, vodite obuku ili seminar, mi možemo učiniti da vaše informacije budu uticajne i vizuelno privlačne.

Veb grafika

Od ikona do slika, naš tim dizajnira lepe elemente koji poboljšavaju izgled vašeg sajta i kreirani su na zanimljiv način za vašu publiku.

Dizajn ambalaže

Bilo da to priznaju ili ne, ljudi o knjigama sude po njihovim koricama i prozvodima po njihovoj ambalaži. Mi vam možemo pomoći da napravite sjajan prvi utisak i da budete nezaboravni.

Naši iskusni dizajneri imaju iskustvo i kreativnost koji su potrebni za postizanje rezultata kroz grafički dizajn. Mi prikupljamo informacije o vašem brendu od široke slike do malih detalja i istražujemo vaše ciljeve, tako da možemo pružiti kreativna rešenja i rezultate koji su vam potrebni.

Naša dizajnerska rešenja su vizuelno primamljiva i podstiču vaše klijente na akciju. Mi počinjemo sa shvatanjem vašeg klijenta: identfikovanjem njihove tačke gledišta i serviranjem najrelevantnijih, privlačnih vizuelnih slika.

Radili smo sa širokim spektrom preduzeća – što znači da smo verovatno stekli uvid u to šta je vašim klijentima potrebno da vide. Najbolje kompanije za grafički dizajn će vam reći: kvalitetan dizajn ne samo da proširuje vaš brend, već i povećava efikasnost vaših štampanih delova.

Bilo da pokušavate da prodate proizvod, utvrdite percepciju vašeg brenda ili dostavite poruku, odličan dizajn će vam pomoći da ostvarite svoj cilj.

Mi smo agencija za grafički dizajn sa kompletnom uslugom

Da li se vaši projekti gube u moru drugih? Lako je postati kamufliran među hiljadama vizuelnih kompanija koje se pojavljuju svakodnevno. Ali sa našim rešenjima, vaša poruka će se isticati u odnosu na druge. Naš dizajn ima za cilj da podstakne akciju. Bez obzira na projekat, mi svakom delu pristupamo sa načinom razmišljanja marketera, fokusirajući se na ono što će najbolje funkcionisati za vaš brend.

Zašto je grafički dizajn važan?

Grafički dizajn igra ključnu ulogu u putovanju kupca. To može početi jednostavno tako što će privući pažnju klijenta nekom duhovitom, privlačnom ili zanimljivom slikom u prikazanom oglasu ili postu na društvenim medijima. Ovo ih može odvesti do dobro dizajnirane landing page koja pojačava tu istu sliku. Odatle bi mogli posetiti stranicu sa proizvodom koja sadrži visoko kvalitetnu fotografiju kako bi se još dodatno zaintresovali. E-mejlovi koji slede, postovi na društvenim medijima, infografika i još mnogo toga će i dalje imati konzistentan, dobro promišljen dizajn – sve do konverzije.

Kao vrhunska firma za grafički dizajn, Digital Media shvata širu sliku i kako bi ona trebalo da izgleda. Znamo da se koncepti grafičkog dizajna moraju lako preneti iz vašeg logoa u e-mejl obrasce, brošure i stranice na društvenim medijima, a to je ono što možemo učiniti za vaš brend.

Grafički dizajn u društvenim medijima

Način na koji predstavljate svoj brend na internetu prevazilazi vašu veb stranicu i stranice na vašim nalozima na društvenim mrežama. Fotografije na naslovnici i profilne slike su dragocene nekretnine kada je u pitanju deljenje onoga o čemu se radi.

Da li vaš brend koristi prednosti besplatnog prostora deleći najbolji mogući dizajn?

Fotografije čine oko 75% sadržaja objavljenog od strane brendova na Facebook-u, a fotografije generišu 87% zainteresovanosti – više od 10 puta nego tekstualno ažuriranje statusa ili linkovi. Dodavanje fotografije vašem tvitu može povećati deljenje tvita za preko 35%.

Ako blogujete (a trebalo bi), slike i infografika su ključni za održavanje interesovanja čitalaca i skrolovanje kroz vaše stranice. Budući da imamo široko iskustvo na ovim platformama, možemo videti šumu od drveća.

Usluge digitalnog brendiranja

Kompletna usluga agencije za brendiranje za mala preduzeća, uključujući dizajn logoa, dizajn štampe i veb dizajn.

Želimo da čujemo šta vi govorite o svom brendu, i da li je to drugačije od vaše percepcije brenda. Proći ćemo kroz niz pitanja kako bismo utvrdili mnoge važne faktore kao što je to gde je vaš brend trenutno i gde ga vidite u budućnosti. Ovo je važan korak u procesu brendiranja, i prilično je zabavan!

Pogledajte naš portfolio.
Za sve informacije o cenama i projektima slobodno nas kontaktirajte.