razvoj softvera

Razvijanje softvera
sa fokusom na rezultat

Izrađujemo kreativne veb-sajtove, prilagođene i mobilnim uređajima, koji pružaju iskustva prilagđena korisniku, uz manje kočenja, više klikova na link, i više konverzije. Mi ćemo se fokusirati na tehnologiju tako da se vi možete fokusirati na rast vašeg poslovanja.

Svaki projekat razvoja softvera je jedinstven. Želimo da upoznamo vašu kompaniju, razumemo vaše potrebe i odredimo odgovarajući vremenski okvir i plan projekta prilagođen vašem poslovanju.

Proces razvoja veb-sajta započinjemo analizom vašeg brenda i ciljne publike. Bez obzira da li su vam potrebne prilagođene funkcionalnosti ili klasičan brošura sajt, naši stručnjaci će kreirati i zalagati se za besprekorno rešenje koje najbolje odgovara vašem brendu i potrebama.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

Kako da budete bolji od konkurencije?

Mi izrađujemo funkcionalne vebsajtove prilagođene pretraživačima. Naš proces je napravljen da dostavi rezultate brzo i efikasno, kako biste što pre prišli rame uz rame sa konkurencijom. Naš tim za veb razvoj se nalazi u Njujorku i Novom Sadu.

Razvoj prilagodljivog vebsajta (Responsive Website)

Dani kada su ljudi posećivali vebsajtove isključivo na desktop računarima su prošli. Mobilna optimizacija je obavezna.

Prilagodljivi dizajn omogućava vašem sajtu da izgleda odlično i da funkcioniše besprekorno na svakom uređaju, od desktop računara do mobilnog uređaja. To je jedna od najvažnijih karakteristika vebsajta, jer 88% korisnika koji traže lokalna preduzeća na mobilnom uređaju pozivaju ili odlaze do tog preduzeća u roku od 24 sata.

Što se više planiranja i razvoja uloži u prilagođavanje vebsajta, veća je verovatnoća da će on izgledati sjajno na svim uređajima koje korisnici posećuju i pretražuju.

 • 57% korisnika kaže da neće preporučiti preduzeće sa loše dizajniranim mobilnim sajtom.
 • 61% korisnika kaže da je malo verovatno da će se vratiti na mobilni sajt ako imaju problema sa njegovim korišćenjem.

To je razlog zašto ovde u Digital Media, vrhunskoj kompaniji za razvoj prilagodljivih vebsajtova u Novom Sadu, pravimo sajtove koji izgledaju fenomenalno bez obzira na to preko kog uređaja ih posećujete.

Razvoj online shop-a

Od suštinske je važnosti da se vaš vebsajt izdvoji u poređenju sa drugima, jer je sajt za online prodaju više od samo digitalnog lica vaše prodavnice; to je prvi utisak koji ostavljate na vaše buduće klijente.

Kompanija za razvoj vebsajtova, kao što je Digital Media, uočava ovakve trendove i veliku pažnju posvećuje razvoju e-platformi, koje će svojim dizajnom i funkcionalnošću, što veći broj posetioca sajta pretvoriti u kupce. Sa našim prilagodljivim dizajnom, moći ćete da povećate stopu konverzije (broj posetioca / broj kupaca) i podignete poslovanje vaše kompanije na viši nivo.

Naša rešenja za online prodaju su bazirana na WooCommerce platformi, najpopularnijem sistemu e-trgovine na planeti, omogućavajući neograničenu fleksibilnost i skalabilnost.

Bez obzira da li treba da prodate fizičku ili digitalnu robu u svim oblicima i veličinama, ponudite varijacije proizvoda, višestruke konfiguracije, instant preuzimanja, ili čak pripojite robu s online prodavnica, mi možemo napraviti sajt kakav vam je potreban.

Razvoj sajta i identiteta brenda

Digital Media je više od firme za razvoj vebsajtova. Mi shvatamo da vaš sajt pomaže u definisanju vašeg poslovanja, usluga i kulture, a pravi identitet brenda može pomoći u učvršćivanju vašeg poslovanja u svesti korisnika. Ovaj identitet uključuje boje, dizajn, font, slike i ikonice – kao i razmenu poruka i pozicioniranje – kako bi se prenela osobnost vašeg poslovanja.

Naši kreativni dizajneri će uzeti vaš identitet brenda i jednostavno ga prevesti u potpuno realizovano veb postojanje. Počećemo sa stilskim pločicama (style tiles) da bismo ispričali vizuelnu priču i mapom sajta da bismo upravljali navigacijom za razvoj vebsajta vaše kompanije. Odavde možemo napraviti grafičke nacrte kako bismo zašli još dublje u ovaj vizuelni prikaz vašeg brenda.

Neke od naših najčešćih komponenata veb-sajta uključuju:

 • Optimizacija za pretraživače (SEO)
 • Backup (izrada kopija)
 • Foto galerija
 • Vebsajtovi prilagođeni pretraživačima (Search Engine Friendly Websites)
 • Brzo učitavanje na desktop računarima i mobilnim uređajima
 • Automatska kompresija slike i veličine
 • Jednostavno dodavanje stranica
 • Ugrađeni blog
 • Kontakt formular
 • Dnevni backup podataka
 • Posvećeni menadžer projekta
 • Posvećeni tim stručnjaka

Optimizacija brzine sajta - Brže učitavanje sajta

Vaš veb-sajt ima par sekundi da dokaže svoju vrednost posetiocu: 47% potrošača očekuje da se sajt učita za 2 sekunde ili manje na njihovom desktop računaru.

Vebsajtovi koji se učitaju u roku od 5 sekundi na mobilnim uređajima imaju 70% duže trajanje sesije. Čak i zastoj od jedne sekunde na stranici može rezultirati padom od 7%, što znači da, ako online shop zarađuje 100.000 dinara dnevno, ta jedna sekunda može značiti gubitak od 2,5 miliona dinara godišnje.

Programiranje po porudžbini

Izrađujemo vebstranice koje su izvan okvira. Da li je vašem sajtu potreban napredni proces provere? Treba vam proces registracije za kurseve? Da li vaš vebsajt radi stvari koje zahtevaju posebno kodiranje?

Imamo stručne PHP i WordPress programere koji mogu običan sajt pretvoriti u specijalizovanu prodavnicu, zajednicu ili čak telefonsku aplikaciju. Možemo razviti projekat od nule, ili možemo uskočiti u trenutni projekat i pomoći u programiranju na višem nivou i tehničkim detaljima.

Sistem za dinamičko upravljanje sadržajem (Content Management System – CMS)

Korišćenje odgovarajućih alata može poboljšati sadržaj koji je pažljivo kreiran za vašu internet prezentaciju. U Digital Media, radimo na WordPress sistemu za upravljanje sadržajem. Pokrećući sada skoro 40% svih veb-sajtova, uključujući BBC America, TechCrunch i SonyMusic, WordPress je robustan alat za objavljivanje i ubedljivo najpopularniji CMS.

Ne samo da je pristupačan i otvoren, već se i često ažurira i poboljšava od strane wordpress zajednice. WordPress je savršen izbor za lako upravljanje veb-stranicama, omogućavajući vama da naučite da ažurirate sadržaj, dodate slike ili kreirate postove na blogu, ili nama da vam pružimo održavanje vebsajta.

Šta može vaš vebsajt učitini drugačijim od miliona drugih?

Da li je to poseban stil i upotrebljivost? Ili prikazivanje najnovijih trendova u veb dizajnu? Sve to, uključujući brzinu, bezbednost i vizuelnu privlačnost. Bez obzira na to koje su vaše potrebe, mi u Digital Media osiguravamo da ne dobijete ništa manje od najbolje razvijenog vebsajta za vaše poslovne ciljeve i tehnološke potrebe.

U našim kancelarijama u Njujorku i Novom Sadu dizajniramo i razvijamo vebsajtove koji su intuitivni, prilagođeni korisnicima, funkcionalni i usklađeni sa najnovijim trendovima dizajna i razvoja veb-sajtova. Po običaju, kada klijenti jednom iskoriste naše usluge, oni nastavljaju da sarađuju sa nama za usluge marketinga i dizajna nakon završetka prvobitnog projekta.