Web dizajn – Izrada sajtova

Izrada sajtova za sve
vrste proizvoda i usluga

Izrada sajtova za sve vrste kompanija: mala i srednja preduzeća, online prodavnice, agencije i sl.

Sa našim timom web i grafičkih dizajnera trudimo se da izgradimo moderan dizajn po želji klijenta, sa svim funkcionalnostima koje sa sobom nose savremene tehnologije izrade internet prezentacija.

15

Godina iskustva

1500

Uspešnih projekata

Izrada sajtova za sve vrste proizvoda i usluga

Bilo da vas interesuje klasična internet prezentacija ili želite da prodajete proizvode ili usluge online (internet prodavnica), mi za vas biramo najbolje rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Pored izrade sajta za vašu firmu, nudimo i paket marketing usluga (facebook marketing, google marketing, sms marketing), kao i brendiranje “od nule”.

izrada sajtova

Izrada sajta - Faza revizije i analize

Ovo je faza gde sednemo sa vama i učimo o vašem brendu i tome kako će dizajn web sajta pomoći da se on unapredi. Uočavamo sve prednosti i mane koje je vaš brend ostvario na tržišti u proteklom periodu.

Funkcionalnost sajta

Koje funkcije i karakteristike će vaš web sajt imati? Kakav sadržaj želite da postavite na njega? Koji su vaši generalni marketinški ciljevi?

Pitanja na koja želimo da dobijemo temeljne odgovore, kako bi postavili zdrave temelje od samog starta.

Navike potrošača

Mislite da dobro poznajete svoje klijente? Mi ćemo to dodatno istražiti kako bismo mogli da utvrdimo koja vrsta sadržaja interesuje vaše klijente, njihove demografske podatke i kakve informacije ih drže zainteresovanim. Ukoliko već imate sajt, izvršićemo reviziju istog, analizirati SEO i marketinške potencijale i postaviti repere na osnovu toga šta želite da postignete.

Ko je vaša konkurencija?

Znate li kako da se suprotstavite konkurenciji? Trebalo bi. Mi ćemo istražiti njihove web sajtove kako bismo videli koji sadržaj je popularan među njihovom publikom, koliko su efikasne njihove ključne reči i šta rade na internetu. Zatim ćemo dizajnirati sajt koji će vam dati prednost u dizajnu, SEO strategiji.

Izrada sajta: Kreativna faza

Kada prikupimo sve neophodne uvide o vama i vašim konkurentima, vreme je da sastavimo “blokove” za izgradnju vašeg web sajta.

Mapa web sajta

Prvo ćemo mapirati sve stranice za web sajt kako bismo mogli započeti razvoj sadržaja. Mapa sajta je osnovna struktura navigacije i izuzetno je korisna u narednim koracima procesa.

Style tile

Style tile je smernica za vaš web sajt. U ovoj fazi mapiramo fontove i boje koje ćemo koristiti, i pružamo primere kako će se oni koristiti. Uobičajene stavke koje se prikazuju u ovoj fazi su stilovi fonta, boja i veličine naslova i paragrafa, stilovi navigacije i stil slika koje se mogu koristiti.

Nacrt sajta

Strukturne ideje stavljamo u dizajn tako da razumete pozicioniranje glavnih stavki i toka od stranice do stranice.

Izrada sajta: Faza razvoja

Faza razvoja web sajta nastaje onog trenutka kada započne objedinjavanje prethodnih faza. Tada počinjemo proces kodiranja i sastavljamo mapu sajta, style tiles, nacrte sajta i sadržaj kako bismo izradili dizajn i izgled web stranica. Do trenutka kada dođemo do faze razvoja sajta, vi ste bili uključeni i videli ste sve delove koji čine web dizajn, i sada ste u mogućnosti da kliknete na stranicu i koristite funkcionalan sajt.

Faza razvoja je najduža od četiri faze u našem procesu web dizajna, tu se većina posla radi sa izgledom stranice, prilagođenom grafikom, ikonama, infografikama, rasporedom teksta i svim odgovarajućim kodiranjem kako bi sajt radio na svim uređajima.

Izrada sajta: Faza pokretanja

Faza pokretanja je veoma važna pri izradi sajta, tu pripremamo sajt za prelazak u živo okruženje i uveravamo se da ništa nije izostavljeno ili previđeno.

Cross-browser testing (testiranje kroz programe za pregled internet sajtova)

Postoji mnogo varijacija kompjuterskih operativnih sistema, pretraživača, uređaja, rezolucija i personalizovanih postavki, i uvek se može pronaći neki prikaz koji ne izgleda baš dobro. Mi takve greške pronalazimo i eliminišemo, pre puštanja sajta u rad.

Mapiranje domena, 301 i 404

Prilikom pokretanja novog web sajta ili redizajniranja trenutnog sajta, želimo da mapiramo URL-ove kako bismo zadržali ili poboljšali SEO. Takođe instaliramo programe za praćenje kao što je Google Analytics i šaljemo vašu mapu sajta glavnim pretraživačima.

Nakon dizajna sajta

Kada je web sajt dizajniran i pokrenut, šta onda? Mi smo tu da vam pomognemo sa održavanjem sajta i marketinškim naporima kroz naše mesečne programe usluga ili paušalne vremenske periode.

Izrada sajta od strane našeg tima podrazumeva:

  • Unikatan i moderan dizajn,
  • Maksimalnu funkcionalnost svih elemenata,
  • Instalaciju dodataka za povećanje bezbednosti
  • Integraciju sa društvenim mrežama
  • Jednostavno ažuriranje,
  • Bezbednost podataka,
  • Backup podataka