Održavanje sajta

Održavanje sajta, ili administracija sajta, veoma je bitan proces u razvoju vaše prezentacija na internetu. Vebsajt mora biti dostupan posetiocima 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Naravno, nije jednostavno postići tako nešto. Za početak, vebsajt mora posedovati adekvatan, kvalitetan i jedinstven sadržaj koji se sa vremena na vreme, mora obnavljati ili dopuniti. Pored toga, sajt mora biti i funkcionalno ispravan, što znači da korisnici mogu da mu pristupe u svakom momentu.

Šta podrazumevaju usluge održavanja sajta?

Pored ažuriranja sadržaja (pisanje tekstova, unos slika, snimaka itd.) što spada pod redovno održavanje sajta, nudimo i usluge ažuriranja grafičkih elemenata kao i redizajna. Administracija sajta može da podrazumeva i optimizaciju sadržaja na osnovu materijala koji se dopremi održavaocu. Pod uslugom održavanja sajta moguće je dodati i praćenje posećenosti sajta, kao i njegovo rangiranje na listama pretraživača.

Usluga podrazumena i neutralisanje bezbednosnih rizika, kao što su upadi na sajt, spamovanje, blokiranje sadržaja i drugi bezbednosni problemi.

Cena održavanja zavisi od broja izmena i potreba samog vebsajta. Cena može da se obračunava na mesečnom ili godišnjem nivou.

Za sve informacije o cenama i drugim pitanjima slobodno nas kontaktirajte.