Redizajn web sajta

Vaš web sajt bi trebalo da jasno predstavi sliku vaše kompanije, prenese poruku i na najbolji način predstavi proizvode i usluge vašeg brenda, odnoso da bude tačan odraz svega što vaša kompanija predstavlja. Osim toga, treba da bude prilagođen i mobilnim uređajima, SEO optimizovan i jednostavan za navigaciju. Ukoliko to nije, definitivno je vreme za redizajn sajta. Posmatrajte vaš sajt kao marketinškog asistenta koji je aktivan 24/7, uvek je u pokretu, spreman da podeli vaše vrednosti i pomogne u generisanju potencijalnih klijenata. Ako on ne radi sve ove stvari, redizajniranje sajta je jedno od boljih rešenja.

Zašto Digital Media?

Mi smo Digital Media, novosadska kompanija za web dizajn koja je pomogla preduzećima svih veličina širom Srbije i SAD-a da svoje posetioce pretvore u klijente. Sa više od 100 klijenata u raznovrsnim industrijskim granama, iskustvo Digital Media u redizajniranju web-stranica je ogromno. Velike su šanse da smo radili sa nekim iz vaše industrije tokom poslednje decenije i da imamo uvid u vašu publiku i na koji način treba komunicirati sa njima.

Novi izgled sa redizajnom web sajta

Redizajniran sajt može pružiti novi izgled vašem poslovanju, a zastareli može u trenutku odbiti potencijalne klijente. Ažurirajući vaš sajt, ne samo da ćete dobiti revitalizovano prisustvo na internetu, već ćete i izgraditi poverenje kod potencijalnih klijenata. Naš proces redizajna web sajta će ubrzati vaš sajt i prelazak sa starog na novi učiniti što lakšim i uspešnijim.

Postoje stotine razloga za redizajniranje vašeg web sajta, i svi oni su dobri. Kada razmišljate da radite sa kompanijom za redizajn sajta, zapitajte se: Šta to vaš web sajta ne radi dobro kada vam je potreban redizajn? Da li je vaš sajt komplikovan ili težak za snalaženje? Da li izgleda staromodno? Želite li da izgradite svest o vašim novim uslugama ili proizvodima? Da li očekujete da vaš sajt privuče više posetilaca online ili u vašu prodavnicu?

Kada je vreme za redizajn sajta?

Bilo da je to zbog novih SEO potreba ili novih standarda brenda, redizajniranje vašeg web sajta može izgledati kao da je potrebno da se desi što pre, ali kako znate kada je vreme za redizajn? Odgovor je sada, ako:

 • Vaš sajt izgleda zastarelo ili nije prilagođen mobilnim uređajima
 • Vaša stopa odlaznosti je visoka, ili uopšte nemate posetilaca
 • Vaš sajt se sporo učitva, potrebno mu je više od tri sekunde da se učita
 • Nezadovoljni ste svojim sajtom u poređenju sa sajtom vaše konkurencije
 • Prepravili ste identitet svog brenda, ali stari sajt zadržava stari identitet
 • Nije jednostavno ažurirati sadržaj kako bi bio u skladu sa vašim poslovnim potrebama

Redizajniranje web sajta vam može pomoći da se istaknete bolje od konkurencije!

Naš tim dizajnera, stratega, marketinških stručnjaka i drugi će uložiti maksimalan napor kako bi vaše digitalno prisustvo transformisali u nešto što će vaše poslovanje podići na viši nivo. Napravićemo vam web sajt modernog izgleda, koji je prilagođen pretraživačima, mobilnim uređajima i dovodi do konverzije. Digital Media će kreirati redizajn sajta koji omogućava migraciju podataka, pokreće se bez zastoja i zadržava vaš teško zarađeni SEO rezultat.

Redizajn prilagodljivog (responsive) web sajta

Prema Google istraživanju, 79% korisnika koji ne mogu lako pronaći ono što im je potrebno na mobilnom sajtu će otići da informaciju potraže na drugom sajtu. Digital Media će redizajnirati novi web sajt za vas, koji je prilagodljiv svim uređajima od desktop računara do laptopa, tableta do pametnog telefona.

Optimizacija sajta za pretraživače (SEO)

Treba odraditi neke specifične stvari pre početka redizajna web sajta kako biste osigurali da vaš rang i SEO performanse ne dobiju negativan udarac. Napravićemo strategiju na osnovu analize vašeg sajta, stope odlaznosti, izlaznih stranica i rangiranja stranica. Zatim, dok budemo razvijali plan redizajna vašeg sajta, naši SEO stručnjaci će raditi na tome da osiguraju da ne dođe do negativnog uticaja na vaše pozicije u rangiranju.

Sadržaj lak za ažuriranje

Sadržaj je jedna od najvažnijih komponenti vašeg web sajta. On bi trebalo da bude informativan, aktuelan i da vas uspostavi kao vodećeg proizvođača. Da bi vaš redizajnirani sajt bio praktičan, sadržaj treba da bude jednostavan za ažuriranje kada se kadrovi promene ili se dodaju nove usluge. U Digital Media, mi radimo na WordPress sistemu za upravljanje sadržajem, koji sada pokreće skoro 40% svih sajtova u svetu. WordPress je robustan alat za objavljivanje i najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem među korisnicima. Ne brinite, naučićemo vas kako da ga koristite kako biste ažurirali vaš sajt.

Deljenje na društvenim medijima

Prema HubSpot-u, marketing na društvenim mrežama ima 100% veću stopu klijenata od spoljnog marketinga. Vaši fanovi već vole vaš brend i zainteresovani su da znaju više o tome šta vi radite. Usluge kompanije Digital Media za redizajn web-stranica osiguravaju da je vaš sajt više prilagođen društvenim medijima, tako da možete lako deliti novosti i ažuriranja sadržaja, uvećavati svoju zajednicu pristalica i generisati kvalifikovane potencijalne klijente.

Neke od naših najčešćih komponenata web-sajta uključuju:

 • Optimizacija za pretraživače (SEO)
 • Backup (izrada kopija)
 • Foto galerija
 • Web sajtovi prilagođeni pretraživačima (Search Engine Friendly Websites)
 • Brzo učitavanje na desktop računarima i mobilnim uređajima
 • Automatska kompresija slike i veličine
 • Jednostavno dodavanje stranica
 • Ugrađeni blog
 • Kontakt formular
 • Dnevni backup, backup po satu za e-trgovinu
 • Posvećeni menadžer projekta
 • Posvećeni tim stručnjaka

Vrhunska kompanija za redizajn web sajtova

Imamo provereni proces redizajna web sajta koji nam omogućava da naučimo više o vašem poslovanju, kao i vašu viziju i ciljeve. Odatle možemo da redizajniramo vaš sajt kako bismo ga pretvorili u alat koji će vam pomoći na vašem putu ka uspehu. Sa našom uslugom redizajna sajta možete:

 • Povećati kvalifikovani promet za bolje stope konverzije
 • Poboljšati korisničko iskustvo
 • Ojačati online prisustvo vašeg brenda
 • Dati svom preduzeću jedinstven identitet brenda
 • Ostaviti trajan utisak na svoju publiku
 • Uvrstiti najbolje karakteristike u svoj novi web sajt