Facebook marketing

Ono što internet razlikuje od svih ostalih medija jeste to što on jedini sprovodi dvosmernu komunikaciju, odnosno jedini poseduje mehanizam za prikupljanje povratne informacije. Iz tog razloga je i reklamiranje na Instagramu i Facebook-u u velikoj prednosti u odnosu na druge medije.

Društvene mreže kao što su Facebook i Instagram su idealno mesto za vašu reklamu, jer korisnici na brz i jednostavan način mogu da dođu do informacija o vašem proizvodu ili usluzi, ali i da ostave povratnu informaciju, što omogućava da se stekne bolji uvid o željama potrošača.

Reklamiranje na Facebook-u

Sadržaj koji je planiran za kreiranje kampanje na društvenim mrežama, mora biti pažljivo odabran kako ne bi doveo do kontra efekta, odnosno bude negativno prihvaćen od strane ciljne grupe kojoj se oglašivač predstavlja. Takođe, veoma je bitno odabrati ciljnu grupu, kako bi se postigao što veći efekat i smanjili troškovi kampanje.

Naš stručni tim krasi kreativnost i poznavanje razmišljanja potencijalnih klijenata što ima ključnu ulogu kod Facebook marketinga. Privlačna Facebookk stranica je popularnija među korisnicima i samim tim se povećava šansa da će neko videti vašu reklamu. U rukama iskusnih stručnjaka, ona će postati upravo takva.

Promocija na Facebook-u obuhvata:

 • Kreiranje viralnog sadržaja (posteri, promo fotografije, flajeri...)
 • Dizajn kompletne stranice (naslovna fotografija, dizajn logoa...)
 • Svakodnevne objave na stranici
 • Povezivanje sa sajtom (ukoliko postoji)
 • Interakcija sa posetiocima
 • Targetiranje idealne ciljne grupe
 • Promovisanje (sponzorisanje) sadržaja i same stranice ciljnoj grupi klijenata.

Kada se sve to uzme u obzir, nastupom na ovoj društvenoj mreži dobijate odlično mesto za izlaganje svojih proizvoda i usluga koje će videti veliki broj korisnika, što povećava vaše šanse za ostvarivanje profita. Takođe, reklamiranjem na Fejsbuku ćete uštedeti novac koji biste inače potrošili na pravljenje flajera ili reklamiranje na lokalnom radiju ili televiziji.

Reklamiranje na Instagram-u

Da li vam je ikada palo na pamet da možete da koristite i fotografije ili kratke snimke kako biste proširili svoj posao?

Jedna od društvenih mreža koja vam može poslužiti za to jeste Instagram. Instagram je zabavna i zanimljiva mreža koju mesečno poseti više od 180 miliona korisnika i na kojoj se svakog dana lajkuje preko milijardu fotografija.

Instagram samo u Srbiji ima preko 3,5 miliona korisnika, a to nije mala stvar.

Mnogi ljudi posećuju Instagram kako bi dobili inspiraciju gledanjem kreativnih fotografija. Upravo taj segmenat omogućava kompanijama da se sa korisnicima povežu na prijateljskom nivou. Za kreativne fotografije, potrebni su vam kreativni ljudi, profesionalci u svom poslu, zato smo mi tu. 

Reklamiranje na instagramu obuhvata:

 • Kreiranje sadržaja - Grafički dizajn
 • Povezivanje sa Facebook-om
 • Povezivanje sa sajtom (ukoliko postoji)
 • Planiranje i vođenje kampanje

Činjenica je da reklamiranjem na Instagramu ne promovišete samo vaše proizvode i usluge, već i ljudsku stranu vašeg preduzeća, odnosno ljude koji čine da to sve izgleda kako izgleda. Svaka slika koja se objavi na Instagramu ima svoju priču, a mi ćemo se potruditi da ona stigne do određene ciljne publike i ostavi pozitivan utisak.

Za sve informacije o cenama i drugim pitanjima slobodno nas kontaktirajte.