Online prodavnica

izrada online shop-a

Izrada online prodavnice

Ukoliko se bavite prodajom roba ili usluga, sigurno ste se pitali da li je sada pravo vreme da se započne izrada sajta za online prodaju?

Nudimo kompletan web dizajn za e-trgovinu koji pomaže u rastu vašeg poslovanja. Bez obzira da li vam je potreban jednostavan katalog proizvoda ili prilagođena funkcionalnost proizvoda, mi pokrivamo sve vrste E-komerc načina prodaje.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

Jednostavan za upotrebu, web sajt za online prodaju!

Odvajamo vreme da steknemo znanje o industriji, ciljevima i ciljnoj publici naših klijenata. Zatim razvijamo pristup dizajnu i marketingu koji će zadovoljiti vaše potrebe, maksimizirati vaš budžet i pružiti vam rezultate.

Sajt za online prodaju je više od samo digitalnog lica vaše prodavnice. To je takođe i kapija u sav vaš inventar, fakturisanje i sisteme plaćanja. Možemo vam pomoći da integrišete sve te sisteme kako biste pridobili i zadržali više klijenata. Sa našim prilagođenim web sajtom e-trgovine, moći ćete da povećate vašu stopu konverzije i podignete svoju poziciju na svim uređajima.

Naš web dizajn i razvoj e-trgovine je fokusiran na to da se korisniku pruži jasan put do kupovine, uverljive poruke i snažni pozivi na akciju.

Unapredite dodatno vaš sajt za online prodaju

Imate odličnu ideju za proizvod i potrebna vam je pomoć u pravljenju profesionalnog web sajta za e-trgovinu? Spremni ste da pokažete svetu vašu online prodavnicu? Naš stručni tim za razvoj e-trgovine u Novom Sadu je tu da vam pomogne u dizajniranju sajta za online trgovinu sa jednom od najopsežnijih i najfleksibilnijih platformi e-trgovine na planeti.

Izrada sajta za online prodaju dolazi sa mnogim funkcijama, uključujući ugrađene troškove dostave u realnom vemenu i CRM za upravljanje odnosima sa vašim klijentima.

Prilagodljiv dizajn e-trgovine

Izrađujemo prilagodljive web sajtove koji izgledaju sjajno na više operativnih sistema, uključujući iOS, Windows, Android, Apple i druge. 56% prometa na web sajtovima sada dolazi sa mobilnih uređaja, ne sa desktop računara. Nemojte izgubiti kupce, zbog toga što ne mogu lako pristupiti vašem web sajtu sa telefona ili tableta. Naši stručnjaci za web dizajn i razvoj e-trgovine izrađuju sajtove koji izgledaju lepo na svim uređajima. Ova prilagodljivost znači da možete svojim klijentima dati ono što žele: zadovoljavajuće iskustvo kupovine na dlanu.

Razvoj e-trgovine prilagođen za SEO

Mi smo kompanija koja se vodi rezultatima i koja pristupa SEO iz perspektive internet marketinga. ROI (zaradu na investirano) merimo konverzijama i prilagođavamo kampanje na odgovarajući način iz meseca u mesec.

Nećete morati da dovodite u pitanje vaše ulaganje u web dizajn i razvoj e-trgovine. Sada ćete imati jasnu metriku, analitiku i podatke.

Integracija sa društvenim medijima

Povećajte prodaju i angažujte se oko svoje publike pomoću ugrađenih alata e-trgovine na društvenim medijima. Dozvolite svojim klijentima da dele proizvode na društvenim platformama kao što su Facebook, Twitter i Instagram, ili to prenesu na sledeći nivo sa tagovanjem proizvoda i objavljivanjem postova.

Naši stručnjaci za društvene medije vam mogu pomoći da izgradite svoje prisustvo na društvenim medijima, kao i da razvijete svoju bazu klijenata kroz strategiju prodaje na društvenim medijima.

Bezbednost web sajta za online prodaju

Da li vas bojazan za bezbednosti na vašem sajtu drži uvek budnim? Niste sami. Iako ne postoji čarobno rešenje za obezbeđivanje vašeg sajta, možemo vam pomoći sa višestrukim slojevima bezbednosti da biste zaštitili podatke o klijentima putem SSl enkripcije i PCI zaštitnog zida.

Takođe možete poboljšati bezbednost svog online shop-a koristeći mrežu za dostavu sadržaja (CDN), grupu servera koji su geografski distribuirani, za čuvanje kopija stranica web sajta.

Rezervne kopije i skladištenje bezbednosnih podataka

Oporavljanje od hakovanja može zahtevati značajna ulaganja u popravljanje grešaka i oporavak vaše reputacije. Ali ne zaboravite da se gubitak podataka može desiti i zbog kvara hardvera ili obične ljudske greške. Nikada ne možete biti previše oprezni kada je u pitanju pravljenje rezervnih kopija podataka – jedna od najjednostavnijih i najslabije korišćenih dostupnih zaštitnih mera – i mi vam možemo pomoći u tome.

Sistemi za skladištenje zasnovani na Cloud-u, poput Amazon AWS S Service, omogućavaju vam da bezbedno skladištite velike fajlove i pružaju brže vreme preuzimanja za vaše klijente i lepo se integrišu sa našim omiljenim plugin-om e-trgovine za WordPress – WooCommerce.

WooCommerce pokreće našu e-trgovinu

Naši WooCommerce stručnjaci mogu vam pomoći da se istaknete u moru drugih trgovaca na internetu. WooCommerce je plugin e-trgovine koji vam omogućava da prodate bilo šta i da dobro izgledate dok to činite. Sa neograničenom fleksibilnošću, on sada pokreće 30% svih online prodavnica – više od bilo koje druge platforme.

Napravljen da se bez problema integriše sa WordPress-om, te je omiljeno svetsko (i naše) rešenje za e-trgovinu koje pruža kompletnu kontrolu i vlasnicima prodavnica i programerima.

Bez obzira da li treba da prodate fizičku ili digitalnu robu u svim oblicima i veličinama, ponudite varijacije proizvoda, višestruke konfiguracije, instant preuzimanja, ili čak pripojite robu sa drugih online prodavnica, mi možemo napraviti sajt kakav vam je potreban. Želite da vašim klijentima omogućite prodaju preko kreditne kartice, PayPal-a, plaćanja pouzećem? Nikakav problem.

Bez obzira da li vam je potrebno da isporučujete robu samo na lokalu ili na teritoriji cele države, mi možemo napraviti fleksibilne opcije dostave i kalkulacije u realnom vremenu.

Izradom sajta za online prodaju moći ćete da ponudite rezervacije, članstva, mesečne pretplate ili da ponudite svojim članovima popust na digitalna preuzimanja. Sve je to moguće.

Možemo vam dati potpunu kontrolu nad vašom prodavnicom, od poreza, nivoa zaliha, do korisničkih naloga. Možemo brzo dodavati i uklanjati proizvode, menjati dizajn sajta e-trgovine i menjati postavke po potrebi. Vaši podaci pripadaju vama – i oni su bezbedni, zahvaljujući redovnim revizijama od strane našeg tima. Ili možemo obučiti nekoga iz vašeg tima da upravlja i održava sajt. Sve je pod vašom kontrolom.

Šta WooCommerce može učiniti za vas?

  • Nudi raznolikost i kapacitet proizvoda
  • Pruža inteligentno iskustvo kupovine korisnicima
  • Fleksibilne opcije isporuke
  • Računa poreske stope
  • Integriše marketing i SEO
  • Ugrađena analitika i izveštavanje
  • Bolje upravljanje odnosima sa klijentima i upravljanje prodavnicom
Verovatno ste već mnogo razmišljali o tome šta i na koji način želite da prodajete na vašem online shop-u (a ako niste, voleli bismo da vam pomognemo i u tome). Mi nudimo izradu sajta za e-trgovinu za klijente širom sveta. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.