lokalni seo

lokalna optimizacija

Šta je lokalni SEO

Lokalni SEO je proces optimiziranja sadržaja na sajtu, u cilju prilagođavanja samog sadržaja lokalnoj pretrazi. Ovaj proces osigurava da ljudi oko vas pronađu vaš brend i kompaniju na vrhu rezultata pretrage.

Ovo je veoma bitno, ako imate veliki broj konkurenata u svom okruženju, pogotovo ako je to okruženje takvo, da ne možete dopustiti da izgubite previše potencijalnih kupaca.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

Zašto je lokalni SEO bitan

Lokalna SEO pretraga je ekstremno bitna za kompanije koje su na nekoj fizičkoj lokaciji. Na primer, privatne medicinske institucije, advokatske firme, kao i restorani brze hrane, zanatske radnje, itd.

Ovo su profesije u kojima obično morate biti u stalnom kontaktu sa klijentima. Da, istina je da možete naručiti hranu iz restorana i kioska brze hrane, ali pre nego što do uradite, obično ćete pogledati koji od njih su vam najbliži.

Zbog ovoga, lokalni SEO je veoma bitan, zato što vam, ako se dobro odradi, dozvoljava da budete viđeni na vrhu rezultata pretrage, kao i prikazani na Gugl mapama.

Međutim, nije koristan za biznise na internetu, kao što su, na primer, onlajn prodavnice, zato što oni ne posluju na nekoj specifičnoj lokaciji.

Šta možete očekivati od nas

Digital Media nudi kompletnu uslugu lokalne SEO pretrage. Možete očekivati potpuni profesionalizam sa naše strane, s obzirom da je naš glavni cilj da vaš sajt postavimo na vrh rezultata pretrage na Guglu i drugim pretraživačima.

Ovo uključuje:

  • Traženje geografskih ključnih reči
  • Adaptacija sadržaja sa sajta preferencijama lokalne publike
  • Upotreba linkova i povratnih linkova, koji su povezani sa geografskom lokacijom i okolinom kompanije
  • Praćenje novih ažuriranja na Guglu, i prilagođavanje ključnih reči, linkova i sadržaja tim promenama

Osim toga, mi nudimo i druge SEO usluge, tako da slobodno proverite našu stranicu sa uslugama, i kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja ako ih budete imali.