Snimanje dronom i video montaža

Snimanje dronom danas je jedan od najtraženijih vidova snimanja, zbog neverovatnih kadrova koji se mogu “uhvatiti” iz gotovo svih uglova. Snimanje iz vazduha postalo je nezamenjiv deo video promocije i sve više kompanija odlučuje se na promociju ove vrste.

Bilo da su u pitanju svečanosti kao što su svadbe, krštenja, razne druge proslave ili je u pitanju promocija kompanije, enterijera, objekta i sl. snimanje dronom pravi je izbor za vas. Kadrovi koji će vas ostaviti bez daha sigurno će predstavljati pravo osveženje u promociji vašeg brenda i isto tako postati deo porodične arhive, kada su u pitanju slavlja i druge svečanosti.

Dron sa kojim snimamo

Dron koji koristimo za usluge snimanja, pripada seriji dronova Mavick i DJI. Radi se o specijalno dizajniranim dronovima koji poseduju najnovije GoPro kamere sa 4k i Ultra HD rezolucijom. Dronovi se kreću bez dodatnih vibracija, što dovodi do maksimalne stabilnosti samog drona i na kraju kvalitetnog video snimka.

snimanje dronom
dron za snimanje

Fotografije i video zapisi napravljeni našim dronovima ostavljaju bez daha i što je najvažnije na pravi način predstavljaju vašu kompaniju i privlače pažnju potencijalnih klijenata. Snimak iz vazduha sigurno je način da se istaknete među konkurencijom i nesvakidašnjim kadrovima, ostavite impresivan utisak i ojačate vaš brend.

Usluge snimanja dronom najčešće su tražene prilikom:

  • Promocije kompanije
  • Snimanja muzičkih spotova
  • Snimanje objekata
  • Snimanje ugostiteljskih objekata
  • Snimanje svečanosti (svadbe, krštenja, rođendani…)

Video montaža

Pored snimanja nudimo i uslugu montaže video snimka. Koristeći najnaprednije alate za obradu video snimka, naši montažeri ispuniće sve vaše zahteve. Dobar snimak u kombinaciji sa lošom montažom, donosi loš krajnji proizvod, koji često donosi kontra efekat i negativno utiče na potencijalne klijente.

Kvalitetan snimak mora da ima ujednačen zvuk, da bude tehnički ispravan sa pravilnim odnosom boja. Uz asistenciju naših montažera, učinićemo snimak zanimljivijim, bez “monotonih” delova i na taj način zadržati pažnju gledaoca tokom celog emitovanja videa.

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi cene i usluge, budite slobodni da nas kontaktirate.