Snimanje dronom i video montaža

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Snimanje dronom danas je jedan od najtraženijih vidova snimanja, zbog neverovatnih kadrova koji se mogu “uhvatiti” iz gotovo svih uglova. Snimanje iz vazduha postalo je nezamenjiv deo video promocije i sve više kompanija odlučuje se na promociju ove vrste.

Bilo da su u pitanju svečanosti kao što su svadbe, krštenja, razne druge proslave ili je u pitanju promocija kompanije, enterijera, objekta i sl. snimanje dronom pravi je izbor za vas. Kadrovi koji će vas ostaviti bez daha sigurno će predstavljati pravo osveženje u promociji vašeg brenda i isto tako postati deo porodične arhive, kada su u pitanju slavlja i druge svečanosti.

Dron sa kojim snimamo

Dron koji koristimo za usluge snimanja, pripada seriji dronova Mavick i DJI. Radi se o specijalno dizajniranim dronovima koji poseduju najnovije GoPro kamere sa 4k i Ultra HD rezolucijom. Dronovi se kreću bez dodatnih vibracija, što dovodi do maksimalne stabilnosti samog drona i na kraju kvalitetnog video snimka.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”505″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”504″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Zakažite snimanje dronom” shape=”square” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdigitalmedia.rs%2Fkontakt%2F|||”][vc_column_text]Fotografije i video zapisi napravljeni našim dronovima ostavljaju bez daha i što je najvažnije na pravi način predstavljaju vašu kompaniju i privlače pažnju potencijalnih klijenata. Snimak iz vazduha sigurno je način da se istaknete među konkurencijom i nesvakidašnjim kadrovima, ostavite impresivan utisak i ojačate vaš brend.

Usluge snimanja dronom najčešće su tražene prilikom:

  • Promocije kompanije
  • Snimanja muzičkih spotova
  • Snimanje objekata
  • Snimanje ugostiteljskih objekata
  • Snimanje svečanosti (svadbe, krštenja, rođendani…)

Video montaža

Pored snimanja nudimo i uslugu montaže video snimka. Koristeći najnaprednije alate za obradu video snimka, naši montažeri ispuniće sve vaše zahteve. Dobar snimak u kombinaciji sa lošom montažom, donosi loš krajnji proizvod, koji često donosi kontra efekat i negativno utiče na potencijalne klijente.

Kvalitetan snimak mora da ima ujednačen zvuk, da bude tehnički ispravan sa pravilnim odnosom boja. Uz asistenciju naših montažera, učinićemo snimak zanimljivijim, bez “monotonih” delova i na taj način zadržati pažnju gledaoca tokom celog emitovanja videa.

Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi cene i usluge, budite slobodni da nas kontaktirate.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Kontakt” shape=”square” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdigitalmedia.rs%2Fkontakt%2F|||”][/vc_column][/vc_row]