tripAdvisor recenzije

ocene na trip advisor-u

Zašto su TripAdvisor recenzije bitne?

Koliko često vam se desi da odete na TripAdivisor pre nego što odlučite gde da putujete i u kom hotelu da bukirate smeštaj?

Osam od deset ljudi to radi. Puno loših recenzija znači da ćete izgubiti dosta potencijalnih mušterija, koje neće da posete vaš hotel.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

1. Recenzije pomažu ljudima da donose odluke

TripAdvisor recenzije pomažu ljudima da donesu odluku o tome gde da idu, ili u kom hotelu da rezervišu smeštaj. Najmanje 4 od 5 ljudi čita barem 10 recenzija pre same rezervacije smeštaja, dok čak 83% njih tvrdi da su pozitivne recenzije glavni razlog zbog koga su izabrali određeni hotel.

Osim toga, više od 53% ispitanika smatra da nikada ne bi rezervisali smeštaj u nekom hotelu, a da pre toga ne pogledaju recenzije

Takođe, 68% ljudi je reklo da pre svakog putovanja konsultuju TripAdvisor recenzije, kako bi saznali što više o turističkim atrakcijama.

Preko polovine gurmana je takođe izjavilo da im čitanje recenzija pomaže pri pronalaženju omiljenih restorana u različitim gradovima i državama.

2. Recenzije mogu vremenom da povećaju kredibilitet firme

Sa sve više pozitivnih recenzija, takođe raste i poverenje prema vama i vašim uslugama, od strane korisnika, a samim tim, raste i kredibilitet.

Čak su i negativne recenzije korisne, s obzirom da možete vidite šta je to što ne štima najbolje, i koji je najbolji način da se to ispravi ukoliko je potrebno.

3. Pozitivne recenzije podstiču rast biznisa

Recenzije su jedan od načina kako da proverite performanse svog poslovanja. Možda mislite da radite sve kako treba, ali ako se to ne poklapa sa velikom većinom recenzija, onda je to jasan znak da nešto ne funkcioniše baš najbolje.

Kada ovo znate, možete veoma lako identifikovati srž problema i rešiti ga, a stoga ujedno i poboljšati poslovanje, što može rezultovati povećanim brojem pozitivnih recenzija.

Kako vam mi možemo pomoći da uvećate broj TripAdvisor recenzija?

Ne možemo jednostavno pisati pozitivne recenzije za vas. Tako nešto nije dozvoljeno, a ni etički ispravno.

Međutim, postoje alati i tehnike koje možemo da koristimo u svrhu povećanja broja recenzija na TripAdvisor-u.

Šta je to što tačno možemo uraditi za vas?

  • Postavljamo pitanja vašim korisnicima o tome kakvo je bilo njihovo korisničko iskustvo
  • Koristimo automatizovane mejlove, SMS poruke, ili alate za slanje notifikacija, kako bismo sakupili informacije o utiscima prethodnih korisnika
  • Promovišemo vašu TripAdvisor stranicu putem različitog promo materijala i na društvenim mrežama
  • Učimo vas kako da odgovorite na TripAdvisor recenzije

Da li ste zainteresovani za ovo što nudimo? U tom slučaju, pogledajte naše usluge i kontaktirajte nas.