održavanje društvenih mreža za poznate ličnosti

odrzavanje drustvenih mreza za vip licnosti

Šta je upravljanje društvenim mrežama?

Javne ličnosti i druge VIP osobe su uglavnom veoma zauzteti svojim svakodnevnim obavezama, tako da jednostavno nemaju previše vremena da upravljaju svojim profilima i stranicama na društvenim mrežama.

Ne morate da se brinete! U tu svrhu, Digital Media vam nudi ekskluzivnu uslugu upraljanja vašim stranicama i profilima na društvenim mrežama, koja je dostupna isključivo VIP osobama.

Upravljanje društvenim mrežama pomaže da se stvori i održi uspešan brend, i prikupe novi posetioci, pratioci, i korisnici, pomoću dizajniranja i pravovremene implementacije marketing strategije na društvenim mrežama.

0
Godina iskustva
0
Uspešnih projekata

Značaj upravljanja društvenim mrežama za poznate ličnosti

Pre nego što opišemo šta je to što nudimo, hajde da vidimo zašto je upravljanje društvenim mrežama bitno za javne ličnosti.

 • Povećava vidljivost profila na društvenim mrežama – jedan od glavnih razloga, zbog koga su VIP ličnosti na društvenim mrežama, je zato što bi hteli da budu viđeni, a to je zapravo ono što ćemo mi uraditi za vaš profil.
 • Donosi nove pratioce – kada ljudi mogu da vide vaš profil na nekoj društvenoj mreži, morate ih naterati da ga što češće posećuju i da vas eventualno zaprate. Ovo se može obezbediti na razne načine, a svi oni su deo upravljanja društvenim mrežama.
 • Poboljšava kvalitet sadržaja – jedan od zadataka upravljanja društvenim mrežama je da obezbedi sadržaj najboljeg mogućeg kvaliteta, kako bi vaši pratioci ostali pratioci duži vremenski period.

Kako možemo pomoći?

Mi u Digital Media-i znamo i razumemo da su VIP i javne ličnosti poprilično zauzeti ljudi, tako da baš i nemaju vremena da se preterano bave svojim profilima na društvenim mrežama.

Zbog toga, mi nudimo našu uslugu upravljanja društvenim mrežama, kako bi privukli što veći broj pratilaca na vaše profile na društvenim mrežama i učinili ih vidljivijim. Ovaj paket uključuje upravljanje vašim stranicama i nalozima na Fejsbuku i Instagramu.

Upravljanje Fejsbukom

 • Upravljanje objavama u grupi
 • Kreiranje validne marketing strategije za Fejsbuk
 • Interakcija sa prijateljima i članovima grupa na Fejsbuku
 • Sprovođenje analize vaših Fejsbuk profila i stranica

Upravljanje Instagramom

 • Sprovođenje analize tržišta, kako bi se pronašli odgovarajući tagovi/ključne reči
 • Kreiranje zanimljivog sadržaja
 • Privlačenje novih pratilaca na Instagramu
 • Kreiranje jasnog raporeda za objave, ‘storije’ i live strimove.

Pored ovih, Digital Media nudi i druge usluge, kao što je uklanjanje negativnih stranica sa Gugla, koja se, iz našeg ličnog iskustva, pokazala veoma korisnom uslugom za VIP ličnosti.

Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.