Pravo je vreme da redizajnirate vaš veb-sajt

Ako vam je sajt stariji više od godinu dana, trebalo bi razmisliti o promenama. Estetski standardi za izglede sajtova se stalno menjaju, pa stoga sadržaj može brzo postati zastareo i nezanimljiv. Ako vaša konkurencija ima sajtove koji lepše izgledaju i još uz to noviji sadržaj, počeće vam oduzimati posetioce odnosno klijente, što svakako ne želite.

Svaka iskusna kompanija koja se bavi digitalnim marketingom zna kada je pravo vreme da uradite generalno redizajniranje svog sajta. Možda je upravo to vreme za vaš sajt.

Koji su pokazatelji da treba preurediti sajt?

Kako da znate da baš sada treba da preuredite sajt? Evo nekih pokazatelja koji vam mogu pomoći.

  • Izgleda staromodno

Da li vaš sajt izgleda kao i ostali sajtovi, ili pak podseća na neke sajtove koji su nastali pre pet godina? Ako vaš sajt ne izgleda moderno, vreme je da ga takvog učinite.

  • Star je

Svakom sajtu starom dve ili tri godine potrebno je osveženje. Dok svakom sajtu koji je star preko četiri godine treba potpuno redizajniranje. Da, tako brzo stvari stare na internetu.

Sajt nije prilagođen za mobilne telefone

Ovaj pokazatelj je veoma važan. Sve više ljudi pristupa sajtovima preko svojih mobilnih telefona umesto sa kompjutera. Obavezno sredite ovu stavku ako vaš sajt nije prilagođen za telefone ili pak ne radi najbolje na njima.

  • Nije posećen kao pre

Znate i sami da je vreme za promene ako mu je posećenost opala, onlajn prodaja je manja, nije više vodeđi sajt u svojoj oblasti, ili pak stopa napuštanja početne stranice mu je veća. Drugim rečima, ako je ovo slučaj, to je sigurno do njegovog dizajna.

Koje su koristi od redizajniranja vašeg sajta?

Koristi su sledeće: izgledaće bolje, bolje će raditi, ugled vaše firme ili brenda će se popraviti, bićete više dostupni na mobilnim telefonima, imaćete veću posećenost, bićete popularniji sajt u svojoj oblasti, veću prodaju.

Dodatno, najnovija tehnologija kojom bi se osvežio sajt, omogućiće vam da radite ono što vaš trenutni sajt ne može. Dopustite stručnjacima iskusne marketing firme da vam pokažu koristi ovakve promene sajta, i bićete zadovoljni.

Ukoliko vam je potreban redizajn vašeg sajta budite slobodni da nas kontaktirate.

Zatražite ponudu